Semnalele erau dinainte, acum probabil am ajuns la… Am dat cu fundul de pământ, scuzați expresia. Dar cred eu că acolo… Până nu uităm că am fost campionii României și trecem din nou la treabă, o să ne fie greu. Când se pierde, toată lumea pierde. Dar când nu joci ca echipă, ți se văd toate defectele. Și s-au văzut destule azi. Am spus, nu că mă îngrijorează… Trebuie să știi să te aperi fără minge.
romania-actualitati. roTeatrul National Radiofonic „Două loturi” de I. L.. Dramatizarea: Dumitru St. Rădulescu. Regia artistică: Dan Puican. În distribuţie: Marin Moraru, Ileana Stana Ionescu, Dem Rădulescu, Ştefan Mihăilescu Brăila, Rodica Popescu, Victoria Mierlescu, Alexandrina Halic, Mihai Fotino, Alfred Demetriu, Mircea Albulescu, Radu Panamarenco, Candid Stoica.
SPORT.RO - Stiri din sport Principala preocupare a „Regelui” înainte de meciul cu Poli Iași. Farul Constanța a ajuns la șase meciuri fără victorie în Superliga, iar Gică Hagi speră ca ...
Ai văzut multe lucruri bune, joacă repede, marchează. Iaşul a mai jucat şi va mai juca bine, dar depinde de jucătorii pe care-i are pentru a marca. Speranţa e la antrenor. Şi Dorinel ar vrea să aducă jucători, dar ai bani? Că la Iaşi Bordeianu nu vine pe 5. 000, trebuie să-i dai ceva. La Ciobanu nu ştiu ce a fost, împrumut, cum împarţi bani. Oţelul n-a adus pe nimeni cu nume, ai adus de la Dej, care a jucat în play-off-ul Ligii 2, dar cam atât”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.
Farul a fost învinsă pe teren propriu, scor 1-3 de nou-promovata Poli Iași. Gică Hagi a odihnit din nou mai mulți titulari, deoarece la mijlocul săptămânii viitoare va da peste Urartu, în manșa secundă a turului doi preliminar din Conference League. Însă, cei pe care i-a trimis în teren nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar Basarab Panduru a remarcat acest lucru în direct, la TV: „Nu mă aşteptam, nu îmi spunea Iaşul că e capabilă să câştige. Hagi crede că cu oricine în primul 11 baţi pe oricine.
Cupa de tineret – Semifinale grupe POLI IAȘI - YouTube 1:42:57Cupa de tineret – Semifinale grupe POLI IAȘI – FARUL CONSTANȚA 3-5 (1-1) 5 Apr 2023 În direct cu Igor Dodon - 24 noiembrie 2023. Privesc.Eu ...YouTube · FC POLITEHNICA IAȘI · 5 apr. 2023
Poli Iași vs Oțelul în direct online 3 noiembrie 2023 Pe net 3 nov. 2023 — Constanța în direct live 08.10.20 | Group acum Poli Iasi vs Farul Constanta LIVE STREAM Astăzi, 30 Poli Iasi v (Ceas@@) Oțelul vs FCSB în ...
Aşa părea, dar uite că nu mai e aşa. Iaşi era o echipă cu probleme, nu era o echipă care să bată la Farul. Şi Oţelul, şi Iaşul se bat la retrogradare, nu-mi schimb părerea. Jucătorii, lucrurile se schimbă la noi. Peste şase săptămâni lucrurile nu mai sunt la fel. Atuul lor, al Iaşului şi Oţelului, sunt antrenorii. La Iaşi s-a văzut că încearcă să joace încă de la meciul cu CFR, dar la ambele echipe doar de nebunia antrenorului ţine să rămână în prima ligă. În prima repriză, Iaşul a făcut un mare fotbal cu Farul.
Gică Hagi anunță că va face curățenie la nivelul lotului de la Farul Gică Hagi s-a afișat cu moralul la pământ în fața reporterilor după Farul Constanța – Poli Iași 1-3 și a transmis, printre altele, că va face curățenie la nivelul lotului: „Cred că toată lumea a văzut, ce să zic. Din păcate, fotbalul… Trebuie să fii conectat, să ai atitudine bună, să fii concentrat. Nu se poate, o prima repriză, cea mai slabă pe care am văzut-o eu vreodată. Cum ați văzut și voi, și din tribune, și lumea de acasă. O rușine din partea noastră, toată lumea a văzut.
Altfel, riscă să rateze și obiectivul numit play-off. Ultimul meci din campionat a fost elocvent pentru degringolada din trupa lui Hagi. Voluntariul a înscris repede trei goluri, iar de acolo a fost imposibil pentru constănțeni să mai revină. Cum „rechinii” nu prea au avut dinți în meciurile de afară, ce șanse sunt în meciul Poli Iași – Farul? Formații probabile – Pariuri Fotbal România Iată cum ar putea arăta cele două formații la startul partidei Poli Iași – Farul: Poli: Lung – Martac, Ilie, Katanec, Ispas – Luis Phelipe, Marchioni, Bordeianu, Ștefanovici – Harrison, Ciobanu. Farul: Aioani – Popescu, Queiros, Larie – Grosu, Grameni, Vînă, Sali – Mazilu, Rivaldinho, Budescu.
Statistiques de CSMS Iaşi et FC Farul Constanta (stats Statistiques CSMS Iasi - FC Farul Constanta en chiffres : statistique, scores des matchs, resultats, classement et historique des equipes de foot CS ...
Meciuri Directe Ultima confruntare dintre Poli Iași și Farul s-a încheiat cu o mare surpriză. Sau, cel puțin, așa a părut atunci. Ieșenii s-au impus cu 3-1 pe terenul campioanei și și-au început revirimentul. De altfel, trebuie să mergem înapoi până în 2013 pentru a găsi ultima victorie a Farului (Viitorului) pe terenul celor de la Iași, un 1-0 în Liga 2. Concluzii Sperăm că ai găsit utilă analiza noastră pentru meciul Poli Iași – Farul. Sperăm că pronosticurile oferite vor fi verzi. Nu uita că avem pregătite pentru tine avancronici și pentru alte meciuri din Superligă precum Universitatea Craiova – CFR Cluj, FC Botoșani – Rapid, FCSB – Oțelul sau Sepsi – Dinamo. Și multe alte ponturi fotbal din campionatele de top. Dar și pronosticuri din handbal, baschet, volei sau chiar UFC.
Poli Iași - Farul Constanța, în etapa #18 din Superliga, live acum 6 ore — Poli Iași - Farul Constanța, echipe probabile: · POLI IAȘI: 1. Lung - 2. Martac, 3. Samayoa, 32. Katanec, 27. R. · REZERVE: 12. Ailenei, 5. Belu, ...
Mesaj direct pentru Gică Hagi, după Farul Constanța - Poli Iași 1-3. Un fost internațional a răbufnit: „Crezi că poți să bați cu oricine în primul 11? ”Basarab Panduru, fost internațional român, a răbufnit după Farul Constanța – Poli Iași 1-3 și a transmis un mesaj direct pentru Gică Hagi. Panduru consideră că Farul nu are un lot suficient de valoros pentru a se lupta pe două fronturi. Mesaj direct pentru Gică Hagi, după Farul Constanța – Poli Iași 1-3 Farul Constanța continuă să fie departe de forma pe care a arătat-o în sezonul precedent, iar duminică, 30 iulie, a încasat prima înfrângere din sezonul 2023 – 2024 al Superligii.
Rezultate live la Digi Sport 1 - meciuri live: fotbal, tenis, in Live Superliga: Poli Iasi-Farul Constanta Etapa 18. 20:50, Live Digi Sport Special. 21:00, Live Superliga: Poli Iasi-Farul Constanta Etapa 18. 22:00, Live Digi ...
CSM Politehnica Iasi vs FCV Farul Constanta CSM Politehnica Iasi vs FCV Farul Constanta on Fri, Dec 1, 2023, 18:00 UTC. Check live results, H2H, match stats, lineups, player ratings, insights, ...
ACSM Politehnica Iași vs FCV Farul Constanța rezultate ACSM Politehnica Iași FCV Farul Constanța rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 1 dec. 2023 la ora 18:00 pe Stadionul Emil ...
Doar trei victorii au obținut „marinarii” pe teren străin, acolo unde au înregistrat și cinci înfrângeri; Campioana en-titre a ajuns la șapte meciuri fără victorie după eșecul lamentabil de pe terenul Voluntariului. În schimb, Poli Iași este neînvinsă de șase partide în Superligă. E drept, au fost nu mai puțin de 5 egaluri, ultimul cu mare șansă, pe terenul lui FC Hermannstadt. Nou-promovata a devenit cu timpul o echipă ermetică, iar cinci din ultimele șase partide în Superligă s-au încheiat cu mai puțin de 3 goluri. La polul opus, Farul are o defensivă tot mai permisivă. 3, 1 este media golurilor în meciurile în care au jucat constănțenii până acum. Câte goluri vedem deci în Poli Iași – Farul? Pronostic Poli Iași – Farul – Ponturi Fotbal Superliga Mizăm pe o nouă partidă bună făcută de ieșeni.
Poli Iași - Farul - Ponturi Pariuri Superliga - 01. 12. 2023Un lucru greu de crezut la început de campionat, dar înaintea meciului direct, Poli Iași și Farul sunt despărțite de doar trei puncte. După eșecul din turul sezonului regulat, campioana en-titre caută la Iași să obțină o victorie care s-o țină aproape de playoff, după ce obiectivul Cupa României a fost deja compromis. În schimb, trupa lui Leo Grozavu pare din ce în ce mai solidă, iar un nou rezultat pozitiv în meciul de vineri nu ar fi deloc de exclus. Poli Iași – FCV Farul se joacă vineri, 1 Decembrie 2023, de la ora 20:00. Meciul va fi transmis pe Digisport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. Aici ai ultimele informații și ponturi fotbal de top! Motivarea Ponturilor – Poli Iași – Farul Constanța – Pariuri Fotbal Superliga Farul a avut mai degrabă o comportare modestă în deplasare.
S-a terminat 0-0 și astfel trupa antrenată de Leo Grozavu și-a extins seria fără înfrângere la șase meciuri. Forma oaspeților – Pronosticuri Fotbal Superliga De partea cealaltă, Farul nu se mai regăsește. Cu o campanie de transferuri catastrofală și cu mulți jucători blazați sau cu gândul la transferuri, campioana en-titre are nevoie urgentă de puncte.
ACSM Politehnica Iași FC Farul Constanța ACSM Politehnica Iași FC Farul Constanța rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 29 apr. 2021 la ora 11:30 pe Stadionul Emil ...
Superliga 2023/2024. Poli Iași - Farul Constanța: Hagi Poli Iași - Farul Constanța Hagi - „Pentru a spera la un rezultat pozitiv, trebuie să facem un meci complet“ (VIDEO). 29 Nov, 2023 14:11 1246
FOTBAL Politehnica Iași vs Botoşani în direct live 18 sept POLI IASI. vs. FC FARUL CONSTANTA. 01 DECEMBRIE,. Superliga, Etapa 19. POLI. ACSM Politehnica Iași is going head to head with FCSB starting on at UTC at ...